About.

Loopbaan-begeleiding

Loopbaanbegeleiding start vanuit vragen en/of onzekerheden die de cliënt ervaart op gebied van werk/carrière. Dit kan gaan over een betere balans vinden tussen werk en privé, hoe beter omgaan met werkdruk, vraagstukken over de eigen ontwikkeling op de werkvloer enz... . 

In samenwerking met Het Coachingatelier biedt Connect de mogelijkheid om alle professionele loopbaan begeleidingstrajecten te betalen met de loopbaancheques van VDAB.

Loopbaancheques zijn een steuninitiatief van de Vlaamse overheid waarmee je aan een voordelig tarief (€80 voor 7uur begeleiding) gebruik kan maken van professionele begeleiding. In het totaal heb je als individu om de 6 jaar recht op 7u begeleiding. Dit traject is er voor werknemers, zelfstandigen, ambtenaren en leerkrachten. 

Loopbaancheques zijn bedoeld voor mensen die meer voldoening zoeken in hun werk, toe zijn aan een nieuwe carrièrestap, zoekende zijn naar balans tussen werk en privé, beter willen leren omgaan met werkdruk, ... . 
De cheques zijn aan te vragen via de website van de VDAB.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Elk traject is individueel en bestaat uit 4 modules. Module 1 en 2 zijn sessies van 2uur en module 3 en 4 zijn 2 sessies van 1,5 uur. 
Binnen deze sessies wordt er hands-on gewerkt aan de hand van oefeningen, modellen en theorieën. In module 1 is er ruimte voorzien voor een intake van
30 minuten, waarna je kan beslissen of je een traject wil opstarten of niet. Er wordt gekeken waar je naartoe wil met je loopbaan, waar je net tegenaan loopt, wat eventueel zou kunnen helpen. 

Je kan online eenvoudig een 1e afspraak maken via de agenda van Nathalie, vervolgens kies je loopbaanbegeleiding.

COACHING OF THERAPIE?

Coaching en therapie zijn geen synoniemen.

Coaching start je wanneer je tegen een aantal heel concrete dingen aanloopt. Je hebt niet zozeer een intensief therapie-traject nodig, maar wel iemand die naast je staat, mee zoekt naar concrete oplossingen, jou, je kind of je gezin motiveert en enthousiasmeert.

Therapie start je wanneer je problemen ervaart die een impact hebben op verschillende domeinen van je leven: jij, je kind, je gezin of je partner kunnen zich nog moeilijk concentreren, emoties lopen steeds hoger op en jullie hebben geen idee hoe het verder moet. Je wil terug greep krijgen op de situatie.

Elk traject vertrekt vanuit jouw nood, onze ervaring & opleiding en de best beschikbare wetenschappelijke evidentie. Regelmatig vragen we jou om feedback en sturen we bij waar nodig. 

Gesprekken kosten 60 euro/uur. 

Gezins- en relatietherapie
Montenaken 115 & 137
3202 Rillaar
info@praktijkconnect.be

online connectie door www.doublegum.be